in

Zoobles – en verdern fyldt med Zoobles

Zoobles

Kort fortalt om dette vidunderlige sjove og action fyldte legetøj en verden af Zoobles.

Zoobles består af et stort udvalg af kugleformet figurer, der kan rulle som en bold, men kan ved aktivering pop åbne sig og blive til en sød figur.

Light-Up Zoobles

De er alle forskellige og de har hver deres speciale, denne Zoobles  er helt speciel da den har en magisk hemmelighed skjult inde i sig. Når den placeres på hotspot  –  sin “happitat” ,vil den ikke alene åbne sig op og afslører et sødt kæledyr, men den  vil også begynde at lyse.  Der er masser af forskellige farver Zoobles at samle på og udvaget er enormt, vi har valgt nogle af de nyeste Zoobles i vores samling og specielt nogle af dem vi mener er super seje og søde. Den her kalder vi for Light-Up Zoobles den er en sød og hyggelig tilføjelse til din samling af Zoobles og vil helt klar udskille sig for samlingen af zoobles.

Her er en mere af slagsen, denne søde og kære Zoobles, kalder vi for twobles.

 zoobles-legesaet-blomsterhave zoobles-twobles

Zoobles twobles er ekstra nuttet, når du trykker på deren hoved så blinker dens øjne eller ørerne vrikker. Sættet har 2 Zoobles i æsken så her har du dobbelt så meget sjovt med 2 Zoobles, der inkluderer 2  Zoobles og 1 deluxe happitat med to hotspots og farver kan variere fra sæt til sæt.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Et vidunderligt aktivitetslegetøj til de mindre.

Med 16GB i lommen er du forberedt på det meste